Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Just an attempt....to make a bookmark....!!!

I saw something while serfing the internet...and i loved it sooooooooooooooooooooooooooooooooooo, i decided to try it...i know it's not that well made but it's only my first attempt...i 'll do it again and i'll do it  better next time...i promise!!!!



8 σχόλια:

  1. Μακρινάκι μπράβο!!! Πολύ καλή προσπάθεια... συνέχισε έτσι!!! Είσαι αναπτυσσόμενο ταλέντο!!!Άρεσε πολύ και στην Αναστασία, όπως και η προηγούμενες αναρτήσεις σου με τα νυφικά στις κάρτες!!! Πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι τέλειο!! Μπράβο για την προσπάθειά σου. Καλά Χριστούγεννα. Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sas euxaristo...kai tis treis sas...toso polu!!!kai sas koritsia ,pinelopi k anastasia,alla kai esena anna k fusika na se euxaristiso pou perases apo to blog mou....na ste kala!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημερα Μακρινα..σου αφηνω σχολια και για τις αλλες αναρτησεις..ο μπλογκερ δεν μου αφηνε να μπω..ειναι υπεροχα ολα..περνα να παρεις μερος στην ανταλαγη δωρων..πολλα φιλια..και καλα Χριστουγενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ax !!! lupame pou to akouo...giati na sumvainei auto...???an antimetopizeis provlima...akoma pes mou...na to ksero kai na to psakso an kai den nomizo na mporo na kano kai polla ...(kali tou xonepsi loipon tou blogger...alla ftanei arketa efage...xixi)
    oso gia ta sxolia sou gia tis anartiseis mou se euxaristo polu !!!!!!!!!!!!!na sai kala !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ ωραια ιδεα για τα βιβλια μας!!!
    χρονια πολλα σου ευχομαι και με το δεξι να μας ερθει και ο καινουργιος χρονος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τώρα το είδα αυτό!!Τέλειο!!!Μακρίνα είναι φανταστικό!Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή