Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

more cards...-oh today i am so excited!!!i had an order to make a card for a wedding and i truly enjoyed it !!!I think it came out GREAT!!! ha?


7 σχόλια:

  1. Καλώς σε βρήκα Μακρίνα!!! Η κάρτα σου είναι υπέροχη, το φορεματάκι απλά τέλειο!!! Σίγουρα η νύφη που θα την παραλάβει θα ενθουσιαστεί!
    Το Get Creative αυτό το μήνα κάνει προκλήσεις για δημιουργία καρτών-κατι σαν διαγωνισμούς- με όμορφα δωράκια! Μπορέις να ανεβασεις τις κάρτες που θα φτιάξεις- κι από ότι βλέπω τό χεις το θέμα "Κάρτα"- μέχρι το τέλος του μήνα. Απλά, κοίτα τί ζητά η κάθε πρόκληση και αν σε εμπνέει φτιαξε μια καρτα και ανεβασέ την στο βατραχακι. Για περισσότερες λεπτομέρειες δες στο blog ή στείλε μου μνμ.!!! Θα χαρώ πολύ να δω τις δημιουργίες σου!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου σχόλια! ;-) ΧΧΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se euxaristo para polu oxi mono gia ta kala sou logia, gia oles tis plirofories alla kai gia tin episkepsi sou sto blog mou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πηρα το μυνημα κοριτσι..ευχαριστω..θελω να μιλαμε να μου λες και να σου λεω αποριες βοηθεια για κατι..ενταξει..και γω καινουργια ειμαι στο αθλημα.. αλλα ολα θελουν την παρεα τους..τωρα μπορω να πω για την καρτα σου ειναι ουαου..η κρεμαστρα ειναι ολα τα λεφτα και το στεφανακι τελοιο..φιλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Wow wow wow! this card is amazing, so pretty!!! Just perfect. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή